Vila Park Derventa

Pronađite svoj novi dom ili investirajte za stalan pasivan prihod

Vila PARK Derventa

Kratak opis:

Balkon: Svaki stan

Park i igralište: DA

Lift: DA

Grijanje: DA

Na ukupnoj površini od 3 500 m2 izgrađen je stambeno-poslovni kompleks “VILA PARK” kojeg odlikuju dvije osnovne osobine udobnog stanovanja- komfor stanovanja i kvalitet gradnje. Te osobine koje Vilu Park izdvajaju od ostalih zgrada.

U blizini Doma zdravlja 500m prema pravcu Rabić a na oko 900m od centra grada Derventa, izgrađeno je 22 nove stambene jedinice i dva poslovna prostora. Zajedno sa Gakovcom i Čardakom, ovaj dio grada je jedan od najljepših za porodični život jer pruža mir od gradske vreve. Kompleks ” VILA PARK” je zamišljen da pruži komfor i sve potrebne sadržaje za mlade bračne parove sa djecom, kao i druge kojima je bitan kvalitet i komfor u stanovanju.

Prilikom projektovanja zgrade posebna pažnja je posvećena količini, veličini i rasporedu prozorskih otvora. To je osiguralo našim kupcima da njihov novi dom ima dovoljnu količinu svjetlosti tokom cijelog dana. Vila Park je u cjelini projektovana prema najmodernijim standardima gradnje.

“Novi stil življenja”, kako sa aspekta enterijera, tako i u vanjskom uređenju kompleksa “VILA PARK” koji nudi bogat sadržaj.

Dodatne vrednosti koje bismo izdvojili vezane za ovu nekretninu su visok nivo privatnosti, uređene zelene površine, odličan kvalitet gradnje sa najkvalitetnijim materijalima.

Pored visokog kvaliteta gradnje, koji uključuje termo, hidro i akustičnu izolaciju, “ALU-bond termo” fasade, ograde sa staklima, visoko kvalitetne podne obloge i slično, stanari zgrade su u mogućnosti da koriste podzemne garaže, ostave, lift. Cijela zgrada zaštićena je video nadzorom što kupcima daje dodatnu sigurnost kupovine naše nekretnine. U sklopu kompleksa “VILA PARK” projektovana su dva poslovna prostora u kojima je predviđeno da se iznajmi pekoteci i mini-market.

U okruženju kompleksa, koji se prostire na čak 3.000 m2 pored 22 parking mjesta, izgrađen je park koji je u vlasništvu budućih stanara i korisnika objekta. Osim parka, ovaj kompleks nudi još mnoštvo sadržaja:

 • igraonicu za djecu,
 • igralište za basket,
 • igralište za mali fudbal,
 • prostor za roštilj i pekaru na otvorenom,
 • tablu za šah i klupe za odmor.

Raspored u kompleksu po nivoima SPO “VILA PARK”

 • U prizemnom dijelu kompleksa “VILA PARK” se nalaze poslovni prostori od 210 i 70 m2, kao i stanovi od 54 i 56 m2.
 • Na prvom spratu su stambene jedinice od 40 do 70 m2.
 • Poslednja etaža je rezervisana za “PENTHOUSE” stanove veličine 113 i 130 m2.

Cijena kvadratnog metra u stambeno-poslovnom kompleksu “VILA PARK” iznosila je 1350 m2 sistemom ključ u ruke. Za sve naše nekretnine postoji mogućnost kreditiranja putem komercijalnih banaka, što važi i za kupce sa privremenim radom u inostranstvu.

Svi stanovi u ovom kompleksu su rasprodati u rekordnom roku. Hvala vam.

Nešto više o kompleksu “VILA PARK”- kraljica komfora stanovanja

Pre svega izdvojićemo vam osnovne odlike Vile Park koje tu zgradu izdvajaju od ostalih zgrada i daju joj medalju “KRALJICE KOMFORA STANOVANJA”:

 • Interfoni sa kamerama,
 • Park sa dječijom igraonicom,
 • Video nadzor,
 • Inox ograde,
 • Pekara i vanjski roštilj,
 • Igralište za basket i mini fudbal,
 • Šahovska tabla za penzionere,
 • Klupe za sjedenje,
 • Tobogani Ijuljaške za djecu.

Posebna pažnja posvećena je vanjskom uredjenju i usklađivanju optimalnog odnosa strukture i kvadrature, kroz racionalnu i efikasnu organizaciju. Najviši nivo opremljenosti, uvođenje najmodernijih sistema gradnje i tehnologije, te vrhunski završni elementi izdvajaju SPO Villa Park kao moderan koncept stanovanja na odnosu drugih stambenih zgrada u gradu. Sve ove karakteristike su ovu zgradu izdvojile da se svaki od 22 stana i 2 poslovna prostora rasprodaju i iznajme u rekordnom roku.

SPO Villa Park Derventa je projektovan po uzoru na stambeno poslovnu zgradu Different u Italiji (Thienama kod Vicenze). Sve zavrsne molerske radove i radove na fasadama zgrade Different u Italiji radila je firma MB Isoterm Balesevic Milanka (Biksa) koji je investitor SPO Villa Park. Za razliku od Different vila Park ima u svom vanjskom uredjenju i sopstveni park sa djecijom igraonom.

Vila Park Derventa

Ostali projekti

POGLEDAJ I OSTALE PROJEKTE

Pošaljite nam upit za stan