PVC stolarija- odlična kao energetski izolator, modernog dizajna i laka za održavanje

PVC stolarija- izvrsna u toplotnoj izolaciji, modernog dizajna i jednostavna za održavanje

Svaka naša nekretnina opremljena je PVC stolarijom vrhunskog kvaliteta, njemački profil SALAMANDER koja vam osigurava toplotnu izolaciju, moderan dizajn i laka je za održavanje. Stolarija sa kojom radimo osigurava dodatne vrednosti kao što su:

  • Dizajn prozora,
  • Energetsku efikasnost dvostrukog stakla,
  • Sigurnost dvostrukog ostakljenja,
  • Kvalitet izrade,
  • Postojane i dugovječne boje,
  • Ekološki osveštena.

Najnoviji dizajn PVC stolarije

Kao što je bitna fasada na objektu tako je i dizajn prozora bitan jer prozori zauzimaju čak 10% fasade objekta. U svaki objekat unose pozracnost i svijetlost i zato je veoma bitno da vašu nekretninu projektuju vrhunski stručnjaci koji će osigurati projektm procenat ostakljenja objekta.

Uložite novac u siguran, prozračan i moderan dom

Svaki prozor ima zadatak da vašu nekretninu poveže sa vanjskim svijetom i da u vaš dom unese toplinu.

Smanjite svoje račune grijanja i povećajte vrednost vašoj nekretnini

Činjenica je svojim termo-izolacionim karakteristikama stolarije koja je ugrađena osigurava i manje račune za grijanje i zvučnu izolaciju od vanjskih zvukova, a samim tim i vaš budzet može da bude usmjeren na druge obaveze.

Prednosti staklene stolarije su što ona veoma dobro dihtira i osigurava vam da zimi čuvate toplotnu energiju a ljeti da vaš dom ostane rashladan, a pri tome većina naših zgrada je opremljena ALU roletnama koje vam daju dodatni mir i u ljetnim danima rashladan stan/ poslovni prostor.

Sigurnost dvostrukog ostakljenja PVC stolarije

Naš dom, naša sigurnost. MB Euromont vam garantuje sigurnost dvostrukog ostakljenja naše stojarije koju ugrađujemo. Prvenstveno kao zaštita od provale u objekat a takođe naša stolarija štiti vašu privatnost i daje vam osjećaj mira jer ima dobru zvučnu izolaciju.

Kvalitet izrade PVC stolarije

Kada je u pitanju kvalitet ugradnje PVC stolarije, svi naši sardnici sa kojima radimo nabaljaju prvenstveno SALAMANDER profil koji za ispunu ne koristi olovo koje je poznato da šteti ljudskom zdravlju, nego kao ispuna stolarije u sastav mase dodaje se olovo ili cink. Danas kada je u centru pažnje sigurnost i zdravlje ljudi veoma je bitno da pri odabiru stana/ poslovnog prostora birate onaj koji ima ugrađenu ovakvu stolariju, jer kada investiramo u dom bitno je da bude i ekološki.

Naša stolarija je ekološki osveštena