Lara RESIDENCE Derventa, lamela 1 objekta- PRIZEMLJE - u toku prodaja stana od 50m2 u izgradnji u Derventi

U toku prodaja stanova u izgradnji u savremenom dijelu grada Dervente, odmah pored benzinske pumpe INNA. LUX Kompleks “LARA RESIDENCE” se nalazi u ulici 1.Maj Derventa. U neposrednoj blizini lokacije na kojoj se objekat gradi nalazi se : pekara, benzinka pompa INNA, Hiper KORT market, Đurić market, mesnica i ostali potreban sadržaj.

LUX stambeno-poslovni kompleks “LARA RESIDENCE” sastavljen je iz dvije lamele. Predstavljamo vam stan iz LAMELE 1-stan br.3 koji je smješten na etaži : PRIZEMLJE. Naša misija svakog novog stana kojeg projektujemo je “Novi stil življenja”, koja podrazumeva da svaki stan pažljivo projektujemo tako da se svaki m2 stana maksimalno iskoristi.

Stambeno-poslovni kompleks “LARA RESIDENCE” pomjera granice kvaliteta stanovanja- teretana, wellness i spa

Pored funkcionalnog rešenja naših stanova u ovoj LUX zgradi mi svojim kupcima nudimo dodatne pogodnosti koji će vlasnici stanova u stambeno-poslovnoj zgradi “LARA RESIDENCE” moći svakodnevno da koriste sa povlaštenim pogodnostima krojenim samo za vlasnike stanova.

Relaksirajući wellness i spa centar u novoj zgradi u Derventi- "lara residence" prodaja stanova u izgradnji

Teretana, wellness i spa centar koji je predviđen u sklopu objekta “LARA RESIDENCE” a koji će biti u privatnom vlasništvu, svaki od stanara će kupovinom stana da ostvari specijalni popust na korištenje.

Priuštite sebi ugodnost dvosobnog stana od 49,62m2

Prostor stana je projektovan tako da spaja praktičnost i udobnost za vašu porodicu. Stan br.3 sastoji se iz sledećih prostorija:

STRUKTURA STANA:

  • hodnik (4,99 m2)
  • dnevni boravak (20,62 m2),
  • kuhinja (4,27 m2),
  • kupatilo (4,43 m2),
  • spavaća soba 1 (5,12 m2)
  • spavaća soba 2 (7,46 m2)
  • lođa/balkon (2,73 m2).

Za sve vaše informacije obratite se lično u našoj kancelariji MB EUROMONT d.o.o. ulica Trg Pravoslavlja, preko puta hrama Uspenja Presvete Bogorodice u centru grada Derventa.

Kontakt telefoni:

+387 (0) 66/ 294-666+387 (0) 66/ 294-888+ 387 (0) 66 070-050
Info mail: mbeuromontdoo@gmail.com

Izfiltriraj po:

Osobine stana:

Registrujte svoje interesovanje:

Primaj najnovoje obavjesti o novim projektima i uslugama

Pretplati se na novosti..

Pošaljite nam upit za stan