Na prodaju dvosoban stan sa dva balkona od 70 m2 u centru grada Derventa

Tražite li stan sa preljepim pogledom na grad i najljepši park sa dječijim igralištem koji će da bude u vlasništvu stanara objekta “LARA RESIDENCE”. U toku prodaja stanova u izgradnji u savremenom dijelu grada Dervente, odmah pored benzinske pumpe INNA. LUX Kompleks “LARA RESIDENCE” se nalazi u ulici 1.Maj Derventa. U neposrednoj blizini lokacije na kojoj se objekat gradi nalazi se : pekara, benzinka pumpa INNA, Hiper KORT market, Đurić market, mesnica i ostali potreban sadržaj.

LUX stambeno-poslovni kompleks “LARA RESIDENCE” sastavljen je iz dvije lamele. Lamela 1 ima pogled na Brodsku ulicu a Lamela 2 na ulicu 1. Maj.

Predstavljamo vam stanove na karakterističnoj etaži LAMELA 2 stambeno-poslovnog objekta “LARA RESIDENCE”. Stanovi su po spratovima prvi, drugi i treći numerisani kao STAN BR. 12,19 i 26.

Ukupna kvadratura ovog tipskog stana je 70,60 m2. Stan je dvosoban sa dnevnim boravkom, kuhinjom, dva kupatila i prostranim hodnikom. Ovi stanovi imaju dve lođe/ balkona.

Naša misija svakog novog stana kojeg projektujemo je Novi stil življenja”, koja podrazumeva da svaki stan pažljivo projektujemo tako da se svaki m2 stana maksimalno iskoristi.

Stambeno-poslovni kompleks “LARA RESIDENCE” pomjera granice kvaliteta stanovanja- teretana, wellness i spa

Pored funkcionalnog rešenja naših stanova u ovoj LUX zgradi mi svojim kupcima nudimo dodatne pogodnosti koji će vlasnici stanova u stambeno-poslovnoj zgradi “LARA RESIDENCE” moći svakodnevno da koriste sa povlaštenim pogodnostima krojenim samo za vlasnike stanova.

Relaksirajući wellness i spa centar u novoj zgradi u Derventi- "lara residence" prodaja stanova u izgradnji

Teretana, wellness i spa centar koji je predviđen u sklopu objekta “LARA RESIDENCE” a koji će biti u privatnom vlasništvu, svaki od stanara će kupovinom stana da ostvari specijalni popust na korištenje.

Priuštite sebi ugodnost novog stana od 70,60 m2

LAMELA 2 LUX stambeno-poslovni objekat “LARA RESIDENCE”

Prostor stana je projektovan tako da spaja praktičnost i udobnost za vašu porodicu. Ovaj stan je dvosoban sa dvije lođe/balkona koji gledaju na grad i na park sa dječijim igralištem i parkom. Stanovi su projektom raspoređeni na prvom, drugom i trećem spratu sa brojevima stanova 12,19 i 26. Svaki od ovih tipskih stanova se sastoji iz sledećih prostorija:

STRUKTURA STANA:

  • hodnik (8,23 m2)
  • dnevni boravak (23,63 m2),
  • kuhinja (4,74 m2),
  • kupatilo (5,17 m2),
  • spavaća soba 1 (9,65 m2),
  • spavaća soba 2 (10,57 m2),
  • lođa/balkon 1 (3,03 m2).
  • lođa/balkon 2 (3,03 m2).

STAN UKUPNO POVRŠINE : 70,60 m2

Dječija igraonica Lara residence Derventa- spoj najsavremenijih dječijih igraonica samo kod nas

Dječije igralište sa preljepim parkom

  • Za najmlađe smo se pobrunili da im priuštimo njihov kutak, u sklopu vanskog uređenja objekta “LARA RESIDENCE” predviđeno je vanjsko dječije igralište.

Za sve vaše informacije obratite se lično u našoj kancelariji MB EUROMONT d.o.o. ulica Trg Pravoslavlja, preko puta hrama Uspenja Presvete Bogorodice u centru grada Derventa.

Kontakt telefoni:

+387 (0) 66/ 294-666+387 (0) 66/ 294-888+ 387 (0) 66 070-050
Info mail: mbeuromontdoo@gmail.com

Izfiltriraj po:

Osobine stana:

Registrujte svoje interesovanje:

Primaj najnovoje obavjesti o novim projektima i uslugama

Pretplati se na novosti..

Pošaljite nam upit za stan