Na prodaju stan od 85 m2 sa dva balkona u centru grada Derventa

Tražite li stan sa preljepim pogledom na grad i najljepši park sa dječijim igralištem koji će da bude u vlasništvu stanara objekta “LARA RESIDENCE”. U toku prodaja stanova u izgradnji u savremenom dijelu grada Dervente, odmah pored benzinske pumpe INNA. LUX Kompleks “LARA RESIDENCE” se nalazi u ulici 1.Maj Derventa. U neposrednoj blizini lokacije na kojoj se objekat gradi nalazi se : pekara, benzinka pumpa INNA, Hiper KORT market, Đurić market, mesnica i ostali potreban sadržaj.

LUX stambeno-poslovni kompleks “LARA RESIDENCE” sastavljen je iz dvije lamele. Lamela 1 ima pogled na Brodsku ulicu a Lamela 2 na ulicu 1. Maj.

Predstavljamo vam stan na povučenoj etaži LAMELA 2 stambeno-poslovnog objekta “LARA RESIDENCE”. Stan je numerisan kao STAN br. 32.

Ukupna kvadratura ovog tipskog stana je 84.83 m2. Stan je dvosoban sa dnevnim boravkom, kuhinjom, dva kupatila i prostranim hodnikom. Ovi stanovi imaju dve lođe/ balkona koji imaju pogled sa obe strane zgrade.

Naša misija svakog novog stana kojeg projektujemo je Novi stil življenja”, koja podrazumeva da svaki stan pažljivo projektujemo tako da se svaki m2 stana maksimalno iskoristi.

Stambeno-poslovni kompleks “LARA RESIDENCE” pomjera granice kvaliteta stanovanja- teretana, wellness i spa

Pored funkcionalnog rešenja naših stanova u ovoj LUX zgradi mi svojim kupcima nudimo dodatne pogodnosti koji će vlasnici stanova u stambeno-poslovnoj zgradi “LARA RESIDENCE” moći svakodnevno da koriste sa povlaštenim pogodnostima krojenim samo za vlasnike stanova.

Relaksirajući wellness i spa centar u novoj zgradi u Derventi- "lara residence" prodaja stanova u izgradnji

Teretana, wellness i spa centar koji je predviđen u sklopu objekta “LARA RESIDENCE” a koji će biti u privatnom vlasništvu, svaki od stanara će kupovinom stana da ostvari specijalni popust na korištenje.

Priuštite sebi ugodnost novog stana od 84,83m2

LAMELA 2 LUX stambeno-poslovni objekat “LARA RESIDENCE”

Prostor stana je projektovan tako da spaja praktičnost i udobnost za vašu porodicu. Ovaj stan je dvosoban sa dvije lođe/balkona koji gledaju na grad i na park sa dječijim igralištem i parkom. Stan je projektom raspoređen na povučenoj etaži i ima oznaku STAN br. 32. Svaki od ovih tipskih stanova se sastoji iz sledećih prostorija:

STRUKTURA STANA:

  • hodnik (10,44 m2)
  • dnevni boravak (18,73 m2),
  • kuhinja (12,77 m2),
  • kupatilo (5,97 m2),
  • WC (2,51 m2),
  • spavaća soba 1 (11,33 m2),
  • spavaća soba 2 (10,57 m2),
  • lođa/balkon 1 (3,03 m2).
  • lođa/balkon 2 (9,48 m2).

STAN UKUPNO POVRŠINE : 84,83 m2

Dječija igraonica Lara residence Derventa- spoj najsavremenijih dječijih igraonica samo kod nas

Dječije igralište sa preljepim parkom

  • Za najmlađe smo se pobrunili da im priuštimo njihov kutak, u sklopu vanskog uređenja objekta “LARA RESIDENCE” predviđeno je vanjsko dječije igralište.

Za sve vaše informacije obratite se lično u našoj kancelariji MB EUROMONT d.o.o. ulica Trg Pravoslavlja, preko puta hrama Uspenja Presvete Bogorodice u centru grada Derventa.

Kontakt telefoni:

+387 (0) 66/ 294-666+387 (0) 66/ 294-888+ 387 (0) 66 070-050
Info mail: mbeuromontdoo@gmail.com

Izfiltriraj po:

Osobine stana:

Registrujte svoje interesovanje:

Primaj najnovoje obavjesti o novim projektima i uslugama

Pretplati se na novosti..

Pošaljite nam upit za stan