Na prodaju stan u izgradnji od 52 m2 u centru grada Derventa, objekat LARA RESIDENCE

U toku prodaja stanova u izgradnji u savremenom dijelu grada Dervente, odmah pored benzinske pumpe INNA. LUX Kompleks “LARA RESIDENCE” se nalazi u ulici 1.Maj Derventa. U neposrednoj blizini lokacije na kojoj se objekat gradi nalazi se : pekara, benzinka pumpa INNA, Hiper KORT market, Đurić market, mesnica i ostali potreban sadržaj.

LUX stambeno-poslovni kompleks “LARA RESIDENCE” sastavljen je iz dvije lamele. Lamela 1 ima pogled na Brodsku ulicu a Lamela 2 na ulicu 1. Maj.

Predstavljamo vam tipske stanove LAMELE 1 objekta “LARA RESIDENCE” koji se nalaze na prvoj, drugoj i trećoj etaži sa brojevima stanova 14, 22 i 30.

Ukupna kvadratura ovih stanova je 52,00 m2. Stanovi su jednosobni sa komfornim dnevnim boravkom, kuhinjom, kupatilom i hodnikom. Svaki stan ima lođu/ balkon.

Naša misija svakog novog stana kojeg projektujemo je Novi stil življenja”, koja podrazumeva da svaki stan pažljivo projektujemo tako da se svaki m2 stana maksimalno iskoristi.

Stambeno-poslovni kompleks “LARA RESIDENCE” pomjera granice kvaliteta stanovanja- teretana, wellness i spa

Pored funkcionalnog rešenja naših stanova u ovoj LUX zgradi mi svojim kupcima nudimo dodatne pogodnosti koji će vlasnici stanova u stambeno-poslovnoj zgradi “LARA RESIDENCE” moći svakodnevno da koriste sa povlaštenim pogodnostima krojenim samo za vlasnike stanova.

Relaksirajući wellness i spa centar u novoj zgradi u Derventi- "lara residence" prodaja stanova u izgradnji

Teretana, wellness i spa centar koji je predviđen u sklopu objekta “LARA RESIDENCE” a koji će biti u privatnom vlasništvu, svaki od stanara će kupovinom stana da ostvari specijalni popust na korištenje.

Priuštite sebi ugodnost novog stana od 52,00 m2 na prvoj, drugoj ili trećoj etaži

LAMELA 1 LUX objekat”LARA RESIDENCE”

Prostor stana je projektovan tako da spaja praktičnost i udobnost za vašu porodicu. Stanovi na tipskoj etaži sa bojevima stanova 14, 22 i 30 projektovanih po spratovima prvi, drugi i treći sastoje se iz sledećih prostorija:

STRUKTURA STANOVA:

  • hodnik (6,29 m2)
  • dnevni boravak (20,16 m2),
  • kuhinja (5,35 m2),
  • kupatilo (4,50 m2),
  • spavaća soba (12,49 m2),
  • lođa/balkon (3,20 m2).

STAN UKUPNO POVRŠINE : 52,00 m2

Dječija igraonica Lara residence Derventa- spoj najsavremenijih dječijih igraonica samo kod nas

Dječije igralište sa preljepim parkom

  • Za najmlađe smo se pobrunili da im priuštimo njihov kutak, u sklopu vanskog uređenja objekta “LARA RESIDENCE” predviđeno je vanjsko dječije igralište.
  • Pogled iz stana 14, 22 i 30 upravo gleda na ovo igralište, preljep park sa bogatim sadržajem kako za najmlađe tako i za stare.

Za sve vaše informacije obratite se lično u našoj kancelariji MB EUROMONT d.o.o. ulica Trg Pravoslavlja, preko puta hrama Uspenja Presvete Bogorodice u centru grada Derventa.

Kontakt telefoni:

+387 (0) 66/ 294-666+387 (0) 66/ 294-888+ 387 (0) 66 070-050
Info mail: mbeuromontdoo@gmail.com

Izfiltriraj po:

Osobine stana:

Registrujte svoje interesovanje:

Primaj najnovoje obavjesti o novim projektima i uslugama

Pretplati se na novosti..

Pošaljite nam upit za stan