LUX stan od 103 m2- prodaja stanova u izgradnji objekat "LARA RESIDENCE" Derventa

U toku prodaja stanova u izgradnji u savremenom dijelu grada Dervente, odmah pored benzinske pumpe INNA. LUX kompleks “LARA RESIDENCE” se nalazi u ulici 1.Maj Derventa. U neposrednoj blizini lokacije na kojoj se objekat gradi nalazi se : pekara, benzinka pumpa INNA, Hiper KORT market, Đurić market, mesnica i ostali potreban sadržaj.

LUX stambeno-poslovni kompleks “LARA RESIDENCE” sastavljen je iz dvije lamele. Lamela 1 ima pogled na Brodsku ulicu a Lamela 2 na ulicu 1. Maj.

Predstavljamo vam luksuzni dvosoban stan sa komfornim dnevnim boravkom i lođom/balkonom koji se nalazi na prizemlju sa brojem stana 02. Ukupna kvadratura ovog stana je 103,05 m2.

Naša misija svakog novog stana kojeg projektujemo je Novi stil življenja”, koja podrazumeva da svaki stan pažljivo projektujemo tako da se svaki m2 stana maksimalno iskoristi.

Stambeno-poslovni kompleks “LARA RESIDENCE” pomjera granice kvaliteta stanovanja- teretana, wellness i spa

Pored funkcionalnog rešenja naših stanova u ovoj LUX zgradi mi svojim kupcima nudimo dodatne pogodnosti koji će vlasnici stanova u stambeno-poslovnoj zgradi “LARA RESIDENCE” moći svakodnevno da koriste sa povlaštenim pogodnostima krojenim samo za vlasnike stanova.

Preljep mladi par se odmara u SPA salonu LARA RESIDENCE u Derventi

Teretana, wellness i spa centar koji je predviđen u sklopu objekta “LARA RESIDENCE” a koji će biti u privatnom vlasništvu, svaki od stanara će kupovinom stana da ostvari specijalni popust na korištenje.

Priuštite sebi ugodnost prostranog stana od 103,05 m2 sa komfornim dnevnim boravkom i lođom/balkonom

Prostor stana je projektovan tako da spaja praktičnost i udobnost za vašu porodicu. Stan se nalazi u prizemlju i numerisan je kao STAN br. 2. Ovaj stan je posebno krojen za porodice i po strukturi je komforan. Sastoji se iz sledećih prostorija:

STRUKTURA STANOVA:

  • hodnik (13,66 m2)
  • dnevni boravak (41,60 m2),
  • kuhinja (7,25 m2),
  • kupatilo (5,32m2),
  • spavaća soba 1 (8,20 m2),
  • spavaća soba 2 (9,00 m2),
  • lođa/balkon (16,19 m2).

STAN UKUPNO POVRŠINE : 103,05 m2

Za sve vaše informacije obratite se lično u našoj kancelariji MB EUROMONT d.o.o. ulica Trg Pravoslavlja, preko puta hrama Uspenja Presvete Bogorodice u centru grada Derventa.

Kontakt telefoni:

+387 (0) 66/ 294-666+387 (0) 66/ 294-888+ 387 (0) 66 070-050
Info mail: mbeuromontdoo@gmail.com

Izfiltriraj po:

Osobine stana:

Registrujte svoje interesovanje:

Primaj najnovoje obavjesti o novim projektima i uslugama

Pretplati se na novosti..

Pošaljite nam upit za stan