Na prodaju stan u izgradnji u LAMELI 2 objekta "LARA RESIDENCE" Derventa

Tražite li stan sa preljepim pogledom na grad i park sa dječijim igralištem. U toku prodaja stanova u izgradnji u savremenom dijelu grada Dervente, odmah pored benzinske pumpe INNA. LUX Kompleks “LARA RESIDENCE” se nalazi u ulici 1.Maj Derventa. U neposrednoj blizini lokacije na kojoj se objekat gradi nalazi se : pekara, benzinka pumpa INNA, Hiper KORT market, Đurić market, mesnica i ostali potreban sadržaj.

LUX stambeno-poslovni kompleks “LARA RESIDENCE” sastavljen je iz dvije lamele. Lamela 1 ima pogled na Brodsku ulicu a Lamela 2 na ulicu 1. Maj.

Predstavljamo vam stan na povučenoj etaži LAMELE 2 objekta “LARA RESIDENCE”. Stan je numerisan kao STAN BR. 5.

Ukupna kvadratura ovog stana je 66,71 m2. Stan je dvosobni sa komfornim dnevnim boravkom, kuhinjom, ostavom, kupatilom i hodnikom. Svaki stan ima lođu/ balkon.

Naša misija svakog novog stana kojeg projektujemo je Novi stil življenja”, koja podrazumeva da svaki stan pažljivo projektujemo tako da se svaki m2 stana maksimalno iskoristi.

Stambeno-poslovni kompleks “LARA RESIDENCE” pomjera granice kvaliteta stanovanja- teretana, wellness i SPA

Pored funkcionalnog rešenja naših stanova u ovoj LUX zgradi mi svojim kupcima nudimo dodatne pogodnosti koji će vlasnici stanova u stambeno-poslovnoj zgradi “LARA RESIDENCE” moći svakodnevno da koriste sa povlaštenim pogodnostima krojenim samo za vlasnike stanova.

Teretana, wellness i spa centar koji je predviđen u sklopu objekta “LARA RESIDENCE” a koji će biti u privatnom vlasništvu, svaki od stanara će kupovinom stana da ostvari specijalni popust na korištenje.

Priuštite sebi ugodnost novog stana od 66,71 m2 u prizemlju sa najljepšim pogledom

LAMELA 2/ LUX stambeno-poslovni objekat “LARA RESIDENCE”

Prostor stana je projektovan tako da spaja praktičnost i udobnost za vašu porodicu. Stan se nalazi u prizemlju LAMELE 2 sa brojem stana 05 sastoji se iz sledećih prostorija:

STRUKTURA STANOVA:

  • hodnik (11,44 m2)
  • dnevni boravak (19,02 m2),
  • kuhinja (8,38 m2),
  • kupatilo (4,02 m2),
  • ostava (2,16 m2)
  • spavaća soba 1 (8,48 m2),
  • spavaća soba 2 (7,91 m2),
  • WC (2,33 m2),
  • lođa/balkon (2,71 m2).

STAN UKUPNO POVRŠINE : 66,71 m2

Dječija igraonica Lara residence Derventa- spoj najsavremenijih dječijih igraonica samo kod nas

Dječije igralište sa preljepim parkom

  • Za najmlađe smo se pobrunili da im priuštimo njihov kutak, u sklopu vanskog uređenja objekta “LARA RESIDENCE” predviđeno je vanjsko dječije igralište.

Za sve vaše informacije obratite se lično u našoj kancelariji MB EUROMONT d.o.o. ulica Trg Pravoslavlja, preko puta hrama Uspenja Presvete Bogorodice u centru grada Derventa.

Kontakt telefoni:

+387 (0) 66/ 294-666+387 (0) 66/ 294-888+ 387 (0) 66 070-050
Info mail: mbeuromontdoo@gmail.com

Izfiltriraj po:

Osobine stana:

Registrujte svoje interesovanje:

Primaj najnovoje obavjesti o novim projektima i uslugama

Pretplati se na novosti..

Pošaljite nam upit za stan