Na prodaju stan u izgradnji od 52 m2 sa pogledom na grad i dječije igralište, objekat "LARA RESIDENCE" Derventa

Tražite li stan sa preljepim pogledom na grad i park u sklopu objekta “LARA RESIDENCE”. U toku prodaja stanova u izgradnji u savremenom dijelu grada Dervente, odmah pored benzinske pumpe INNA. LUX Kompleks “LARA RESIDENCE” se nalazi u ulici 1.Maj Derventa. U neposrednoj blizini lokacije na kojoj se objekat gradi nalazi se : pekara, benzinka pumpa INNA, Hiper KORT market, Đurić market, mesnica i ostali potreban sadržaj.

LUX stambeno-poslovni kompleks “LARA RESIDENCE” sastavljen je iz dvije lamele. Lamela 1 ima pogled na Brodsku ulicu a Lamela 2 na ulicu 1. Maj.

Predstavljamo vam stan na povučenoj etaži LAMELE 1 objekta “LARA RESIDENCE”. Stan je numerisan kao STAN BR. 37.

Ukupna kvadratura ovog stana je 51,96 m2. Stan je jednosoban sa dnevnim boravkom, kuhinjom,kupatilom i hodnikom. Svaki stan ima lođu/ balkon.

Naša misija svakog novog stana kojeg projektujemo je Novi stil življenja”, koja podrazumeva da svaki stan pažljivo projektujemo tako da se svaki m2 stana maksimalno iskoristi.

Stambeno-poslovni kompleks “LARA RESIDENCE” pomjera granice kvaliteta stanovanja- teretana, wellness i spa

Pored funkcionalnog rešenja naših stanova u ovoj LUX zgradi mi svojim kupcima nudimo dodatne pogodnosti koji će vlasnici stanova u stambeno-poslovnoj zgradi “LARA RESIDENCE” moći svakodnevno da koriste sa povlaštenim pogodnostima krojenim samo za vlasnike stanova.

Relaksirajući wellness i spa centar u novoj zgradi u Derventi- "lara residence" prodaja stanova u izgradnji

Teretana, wellness i spa centar koji je predviđen u sklopu objekta “LARA RESIDENCE” a koji će biti u privatnom vlasništvu, svaki od stanara će kupovinom stana da ostvari specijalni popust na korištenje.

Priuštite sebi ugodnost novog stana od 51,96 m2 na povučenoj etaži sa najljepšim pogledom

LAMELA 1 LUX objekat”LARA RESIDENCE”

Prostor stana je projektovan tako da spaja praktičnost i udobnost za vašu porodicu. Stan na povučenoj etaži sa brojem stana 37 sastoji se iz sledećih prostorija:

STRUKTURA STANOVA:

  • hodnik (6,44 m2)
  • dnevni boravak (21,77 m2),
  • kuhinja (3,83 m2),
  • kupatilo (4,51 m2),
  • spavaća soba (12,49 m2),
  • lođa/balkon (2,92 m2).

STAN UKUPNO POVRŠINE : 51,96 m2

Dječija igraonica Lara residence Derventa- spoj najsavremenijih dječijih igraonica samo kod nas

Dječije igralište sa preljepim parkom

  • Za najmlađe smo se pobrunili da im priuštimo njihov kutak, u sklopu vanskog uređenja objekta “LARA RESIDENCE” predviđeno je vanjsko dječije igralište.
  • Upravo ovaj stan ima najljepši pogled na prostrani park koji je u vlasništvu zgrade sa dječijim igralištem i parkom sa klupama za odmor, šetnju i opuštanje.

Za sve vaše informacije obratite se lično u našoj kancelariji MB EUROMONT d.o.o. ulica Trg Pravoslavlja, preko puta hrama Uspenja Presvete Bogorodice u centru grada Derventa.

Kontakt telefoni:

+387 (0) 66/ 294-666+387 (0) 66/ 294-888+ 387 (0) 66 070-050
Info mail: mbeuromontdoo@gmail.com

Izfiltriraj po:

Osobine stana:

Registrujte svoje interesovanje:

Primaj najnovoje obavjesti o novim projektima i uslugama

Pretplati se na novosti..

Pošaljite nam upit za stan