Stan od 43 m2 na prizelju u prodaji, objekat "LARA RESIDENCE" u Derventi

U toku prodaja stanova u izgradnji u savremenom dijelu grada Dervente, odmah pored benzinske pumpe INNA. LUX Kompleks “LARA RESIDENCE” se nalazi u ulici 1.Maj Derventa. U neposrednoj blizini lokacije na kojoj se objekat gradi nalazi se : pekara, benzinka pompa INNA, Hiper KORT market, Đurić market, mesnica i ostali potreban sadržaj.

LUX stambeno-poslovni kompleks “LARA RESIDENCE” sastavljen je iz dvije lamele.

Predstavljamo vam stanove u prizemlju koji se nalaze numerisan kao STAN BR. 6. Ukupna kvadratura ovog stana je 43,10 m2.

Naša misija svakog novog stana kojeg projektujemo je “Novi stil življenja”, koja podrazumeva da svaki stan pažljivo projektujemo tako da se svaki m2 stana maksimalno iskoristi.

Stambeno-poslovni kompleks “LARA RESIDENCE” pomjera granice kvaliteta stanovanja- teretana, wellness i spa

Pored funkcionalnog rešenja naših stanova u ovoj LUX zgradi mi svojim kupcima nudimo dodatne pogodnosti koji će vlasnici stanova u stambeno-poslovnoj zgradi “LARA RESIDENCE” moći svakodnevno da koriste sa povlaštenim pogodnostima krojenim samo za vlasnike stanova.

Relaksirajući wellness i spa centar u novoj zgradi u Derventi- "lara residence" prodaja stanova u izgradnji

Teretana, wellness i spa centar koji je predviđen u sklopu objekta “LARA RESIDENCE” a koji će biti u privatnom vlasništvu, svaki od stanara će kupovinom stana da ostvari specijalni popust na korištenje.

Priuštite sebi ugodnost novog stana od 43,10 m2 u prizemlju nove LUX zgrade

Prostor stana je projektovan tako da spaja praktičnost i udobnost za vašu porodicu. A pozicija stana je prizemlje, pogled iz stana na preljepi park sa dječijim igralištem i stazama za šetnju i odmor.

STRUKTURA STANA:

  • hodnik (5,01 m2)
  • dnevni boravak (19,12 m2),
  • kuhinja (2,75 m2),
  • kupatilo (4,74 m2),
  • spavaća soba (8,93 m2)
  • lođa/balkon (2,55 m2).

STAN UKUPNO POVRŠINE : 43,10 M2

Za sve vaše informacije obratite se lično u našoj kancelariji MB EUROMONT d.o.o. ulica Trg Pravoslavlja, preko puta hrama Uspenja Presvete Bogorodice u centru grada Derventa.

Kontakt telefoni:

+387 (0) 66/ 294-666+387 (0) 66/ 294-888+ 387 (0) 66 070-050
Info mail: mbeuromontdoo@gmail.com

Izfiltriraj po:

Osobine stana:

Registrujte svoje interesovanje:

Primaj najnovoje obavjesti o novim projektima i uslugama

Pretplati se na novosti..

Pošaljite nam upit za stan